sâmbătă, 24 iunie 2017

Cadouri delicate pentru bebe - banuti din aur gravati cu nume si snur rosu

Atunci cand familia se mareste, e timpul sa cautati si un cadou de bun-venit pentru bebelus. Daca sunteti rude apropiate cu fericitii parinti, atunci ar fi bine sa va ganditi la un banut din aur gravat chiar cu numele lui. De ce nu, poate il oferiti chiar cu prilejului botezului noului membru al familiei.

Tehnologia ultramoderna permite acum chiar si cumpararea unor pandantive personalizate cu poze a acestor banuti sau a bratarilor de diferite forme. Practic, daruind brataripersonalizate cu poze sau banuti din aur gravati cu numele bebelusului, veti crea o amintire ce nu poate fi stearsa sau uitata niciodata. Bineinteles, aceste obiecte pretioase sunt accesorizate cu snur rosu pentru a-l feri de deochi si spirite rele pe cel mic.

De ce sa oferiti cadou unui bebe un banut din aur gravat?

Banutii din aur pot fi gravati in cel mai scurt timp, iar livrarea este facuta prompt. E timpul sa iesiti din rutina si sa cumparati un cadou interesant si pretios. Banutul din aur gravat cu numele bebelusului, insotit de un snur rosu, este cadoul pe care oricine si-ar dori sa il primeasca pentru copilul sau. In general, oamenii ofera drept cadou imbracaminte sau jucarii cu prilejul unui botez.

Dar daca nimeni nu s-ar gandi sa ofere bratari personalizate cu poze sau banuti gravati cu numele celor mici? Cu siguranta, cadourile precum imbracamintea, scutecele pentru nou-nascuti sau jucariile nu ar fi atat de atractive (chiar si in numar mare), oricat de utile ar fi ele. Un banut de aur gravat cu nume si snur rosu este un cadou foarte inspirat. Daruirea unui cadou trebuie sa fie un gest inedit si neasteptat, care sa provoace instantaneu bucuria celui care il primeste.   

Daca sunteti invitati la un botez sau la o petrecere data cu prilejul nasterii unui copil, ar trebui sa va ganditi la un cadou pe care putini l-ar oferi. Un cadou unic nu poate fi decat un cadou personalizat pana in cele mai mici detalii. Iar daca e personalizat si e si din aur, atunci efectul este garantat!

Un banut din aur gravat cu numele bebelusului si accesorizat cu un snur rosu este un cadou foarte bine ales. Aurul isi va pastra valoarea in timp si chiar si-o va mari, iar astfel veti crea o amintire trainica familiei respective. Cand se va face mare, copilul va privi mereu cu drag acest dar si chiar il va purta ca pe o bijuterie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu