luni, 2 februarie 2015

Beneficiile pulberei din orz verde

Orzul verde contine substante nutritive, care nu sunt limitate la vitamine si minerale, dar valoarea nutritionala a orzului verde variaza in functie de tipul de orz verde care este consumat, cum ar fi orz verde simplu sau pulbere din orz verde. De asemenea depinde si de modul in care este crescut si procesat. Numarul mare de nutrienti din orz verde, in special proteinele, explica utilizarea populara ca hrana pentru animalele domestice.

Orzul verde este una dintre cele mai nutritive tipuri de cereale obtinute prin prelucrare. Aceste boabe sunt frecvent utilizate pentru a face whisky sau bere. In plus, este folosit ca un ingredient principal in mancarurile copioase.

Pentru a creste propriul orz verde este usor. De asemenea veti avea garantat o calitate maxima a recoltei, care este capabila de aproduce mai mult suc nutritiv. Orzul verde atinge apogeul nutritional atunci cand acesta ajunge la aproximativ 7-8 inch, astfel incat este numai bun de taiat la aceasta inaltime.

Cand ne gandim la anumite vitamine sau minerale, avem in general un fruct sau o leguma in minte ca cea mai bogata sursa. De exemplu, atunci cand ne gandim la vitamina C, ne gandim la lamai sau portocale, atunci cand ne gandim la calciu, spunem lapte, si in cele din urma, daca spunem fier, ne gandim la spanac.


In ciuda acestei liste lungi de ingrendiente, orzul verde este o mancare destul de usoara pentru a fi pregatita. Il puteti folosi in diverse retete cu legume si chiar si carne. Pentru comoditate, reteta solicita legume congelate amestecate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu